ReSound Multi Mic

(1 kundrecension)

5500,00 kr

Multi Mic är en smidig och kraftfull streamingenhet som trådlöst överför ljud och tal direkt till dina ReSound- och Beltone-hörapparater. Den är utformad för enkel användning och stöder en-till-en-kommunikation när den bärs, men kan också agera som en bordsmikrofon för att fånga upp ljud från flera personer.

Artikelnr: 57346-4-1-1-1 Kategorier: ,

Beskrivning

Parkopplingen till ReSound-hörapparaterna tar bara några sekunder, och du kan nu avnjuta konversationer även i bullriga miljöer. ReSounds trådlösa tillbehör erbjuder tydligt och stabilt ljud direkt till hörapparaterna utan behov av extra utrustning runt halsen. Den pålitliga 2,4 GHz trådlösa tekniken ger en stark och klar anslutning, och enheten kan anslutas till alla trådlösa ReSound-hörapparater, med en ökad räckvidd på upp till 25 meter i fri sikt.

Multi Mic är kompatibel med alla ReSound- och Beltone-trådlösa hörapparater och kan även integreras med andra tekniska lösningar, som Phonak Roger X-mottagare. Dessutom stöder den mottagning av signaler från teleslingor, personliga mikrofonsystem (kräver Europin FM-mottagare) och line-in-signaler (mixad mono), vilket ger flexibilitet för olika användningsscenarier, inklusive musikuppspelning.

 

 

1 recension av ReSound Multi Mic

  1. test

    5 stjärnor för denna produkten

Lägg till en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *