ReSound Micro Mic

5500,00 kr

Multi Mic är en smidig och kraftfull streamingenhet som trådlöst överför ljud och tal direkt till dina ReSound- och Beltone-hörapparater. Den är utformad för enkel användning och stöder en-till-en-kommunikation när den bärs, men kan också agera som en bordsmikrofon för att fånga upp ljud från flera personer.

Artikelnr: 57346-4-1-1-1-2 Kategorier: ,

Beskrivning

Micro Mic är en bärbar streamingenhet som möjliggör trådlös överföring av ljud direkt till dina ReSound trådlösa hörapparater.

Den är extremt enkel att använda och kräver endast några få sekunder för att parkoppla med ReSound trådlösa hörapparater. Denna teknik ger dig möjligheten att njuta av konversationer även i bullriga miljöer.

ReSound trådlösa tillbehör är utformade för enkel användning och levererar tydligt och stabilt ljud direkt till dina ReSound trådlösa hörapparater. Dessa tillbehör fungerar diskret utan att kräva extra utrustning runt halsen, tack vare den robusta och pålitliga 2,4 GHz trådlösa tekniken som ger en stark, klar och stabil anslutning. De kan anslutas till alla trådlösa ReSound hörapparater och ökar räckvidden för hörseln med upp till 25 meter i fri sikt.

Micro Mic är kompatibel med alla GN Resound och Beltone trådlösa hörapparater och levereras komplett med följande tillbehör i förpackningen:

  • Mikro Mic enhet
  • Laddare
  • Bältesclip
  • Halsrem

För användning av mikrofonen för att lyssna av en hörslinga/teleslinga, FM-system eller ansluta till andra ljudkällor rekommenderas istället ReSound Multi Mic.

 

 

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”ReSound Micro Mic”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *