Phonak CeruSheild Disc

109,00 kr

Fördelar med Phonak CeruShield vaxfilter:

  • Skyddar mot fukt och smuts: Håller din hörapparat i bästa möjliga skick genom att förebygga skador orsakade av väta och orenheter.
  • Säkerställer ljudkvaliteten: Genom att hålla filtret fritt från avlagringar bibehåller du den klara och högkvalitativa ljudåtergivningen.
  • Enkel att byta: Med den medföljande utrustningen är filtret enkelt att byta, vilket gör det till en snabb och smidig rutin i din hörselvård.

För ytterligare information, fortsätt läsa nedan.

Artikelnr: 64674766 Kategorier: , , Etiketter: ,

Beskrivning

Phonak CeruShield Disk: För längre livslängd och bättre ljudkvalitet för dina Phonak Marvel hörapparater

Phonak CeruShield Disk är det praktiska och utbytbara vaxfiltersystemet speciellt utformat för Phonak Marvel hörapparater. Vaxfiltret är tillverkat av ett skyddande material som fungerar som en pålitlig sköld mot smuts och fukt.

Regelbunden utbyte av vaxfiltret är nyckeln till att förlänga livslängden på dina Phonak-hörapparater. Det bidrar också till att säkerställa en oavbruten och kristallklar ljudupplevelse. Ett igensatt filter kan avsevärt försämra ljudkvaliteten, och därför är det viktigt att byta det regelbundet.

Det är enkelt att byta filtret. I den kompakta runda skivan finner du en praktisk nål för att ta bort det gamla vaxfiltret och en annan nål som redan är utrustad med det nya filtret, redo att sättas in på plats.

För att säkerställa att dina hörapparater alltid presterar på topp, rekommenderar vi att filtret byts ut varje månad.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Phonak CeruSheild Disc”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *